Sistemul nostru de profile este gandit astfel incat, cu un set standard de componente, disponibile intr-un timp scurt, sa se poata construi orice echipament de productie.

Echipamentele automatizate sunt proiectate si executate de specialistii nostri din Germania sau Romania si se folosesc componente de cea mai inalta calitate, atat de la MiniTec cat si de la partenerii nostri traditionali Siemens sau SEW.

Domeniile in care dispunem de o vasta experienta sunt sistemele de conveiorizare automata, sistemele de stocare si distributie a diverselor materiale, echipamente de testare si sortare a diverselor componente, echipamente de verificare a etanseitatii produselor (leakage test), sisteme de asamblare automatizata si multe altele.

In Romania executam sisteme automatizate de conveioare cu banda, cu montare sisteme de siguranta cu bariere optice, relee safety, sisteme de reglare a vitezei benzii si alte diverse automatizari simple. Executam si sisteme de testare electrica automata, sisteme de testare High Voltage, masuratori electrice diverse.