SC MiniTec Solutions SRL Romania

"MiniTec Solutions" este reprezentantul exclusiv in Romania al companiei "MiniTec Machinenbau GmbH & Co KG" Germania.

In Timisoara, am deschis pe Str. Pestalozzi Nr. 22 un depozit din care putem sa va livram in cel mai scurt timp componentele de care aveti nevoie. Livrarile au loc zilnic iar cele mai multe componente si profile de aluminiu pot fi livrate in ziua primirii comenzii.

 Avantajele MiniTec

Tehnologia de ghidare si pozitionare liniara de la MiniTec, combinata cu sistemul modular de profile de aluminiu patentat, sunt un partener ideal pentru constructorii de masini. Componentele se imbina perfect si fac posibila construirea oricaror echipamente cu costuri minime in cel mai scurt timp.

Element de asamblare profile de aluminiu PowerLock

Pe langa profilele de aluminiu de cea mai buna calitate fabricate in Germania, ghidajele de cea mai mare precizie si solutiile complete de pozitionare liniara, va oferim si o gama larga de accesorii necesare producerii oricaror echipamente industriale de catre dumneavoastra sau de catre furnizorul dumneavoastra de echipamente: picioare de sustinere, role de ghidare, manere, curele de transmisie, benzi transportoare, intrerupatoare de siguranta cu blocare sau fara, componente electrice si electronice, accesorii de protectie impotriva descarcarior electrostatice pentru industria electronica (protectie ESD), suporti pentru scule sau pentru instructiuni de lucru, opritoare sau limitatoare, controlere PLC, etc.

MiniTec Solutions va ofera si servicii de consultanta pentru cumpararea echipamentelor de productie, servicii de proiectare, executie, instalare si management de proiect, pentru solutii complete de productie cum ar fi: sisteme de benzi transportoare (conveioare) cu role sau cu banda, sisteme de ghidare, batiuri, carcase, platforme, cutii, rame, linii de productie manuale sau automate, vitrine de prezentare, statii de lucru, statii de asamblare, sortare, inspectie, etc. Asiguram si consultanta pentru accesarea fondurilor europene pentru investitii in instalatii sau echipamente performante, in colaborare cu firme de renume in acest domeniu.

Echipament asamblare panouri solare fotovoltaice Echipament asamblare panouri fotovoltaice

Cu MiniTec, beneficiati de mai multe avantaje:

  • sistem simplu de profile industriale, cu doar cateva tipuri de profile si cu cateva elemente de asamblare, exact cate aveti nevoie!
  • exista o solutie pentru orice problema tehnica aparuta
  • toate profilele se pot asambla intre ele cu aceleasi elemente de imbinare
  • nu sunt necesare prelucrari mecanice, pentru majoritatea asamblarilor
  • estetica deosebita a echipamentelor rezultate, care dau incredere clientilor dumneavoastra
  • ganditi-va la faptul ca profilele de aluminiu reprezinta doar 30-40% din costul unui echipament, restul fiind design, prelucrari, asamblare, etc
  • costul profilelor si al componentelor, cat si costul rezultat pentru proiectare, prelucrare mecania, asamblare, testare, etc este perfect optimizat
  • datorita numarului mic de componente, acestea se afla aproape tot timpul pe stoc iar timpul de livrare este foarte scurt
  • majoritatea profilelor si a componentelor pot fi livrate imediat din stoc 

Beneficiile standardizarii metodelor de asamblare sunt evidente atunci cand se folosesc profilele industriale de aluminiu MiniTec, alaturi de ghidajele de precizie care au fost testate si functioneaza impreuna perfect. Datorita faptului ca pe parcursul montajului nu se foloseste gaurirea sau sudura, montajul poate fi oricand ajustat sau modificat, doar cu ajutorul unei chei hexagonale, fara a scadea rezistenta intregii structuri din cauza gauririi.

Incercati si dumneavoastra sistemul de profile testat in zeci de ani pe piata vest-europeana si americana!

Tehnologia MiniTec de conectare a profilelor

MiniTec Germania